30 Mart 2007 Cuma

Acı Hayat 48. Bölüm Fragmanı

48 . BÖLÜM

Balat’ın anılarla dolu sokakları iki aşığın hiç kapanmayan yarasını daha da kanatmaktadır. Üzerlerine yağan kar, yaşananları örtebilecek kadar kalın değildir. Mehmet, yüreği yansa da aşkını ve masumiyetini kanıtlamaya çalışan Nermin’i affedememektedir. Tüm umudu her seferinde Mehmet’in sert duvarına çarpan Nermin, artık bu acı kadere isyan noktasına gelmiştir.

Nermin’in boşanma işlemlerini başlattığını öğrenen Ender, bunu durdurmak için her yolu deneyecektir. Bir yandan da uyuşturucu sevkiyatındaki başarısızlıkları yüzünden şirketin itibarının zedelenmemesi için uğraşmaktadır. Televizyonda yanan tırla ilgili tam bir bilgi verilmediğini gören Kosovalı yarım kalan işi tamamlamak için harekete geçer.

Tuna Serim: “Acı Hayat bitiyormuş...”


Tuna Serim: “Acı Hayat bitiyormuş...”

Acı Hayat bitiyormuş
Kiminle konuşsam aynı şeyi söylüyor, Acı Hayat bitiyor diyor. Bu kadar tutan, bu kadar sevilen, hiçbir hafta reytingi azalmayan bir dizi neden biter, hele diğer kanallar bu kadar peşinde dolaşır, astronomik paralarla transfer etmeye çalışırlarken... Birkaç hafta sonra dizinin biteceğini kimler mi söylüyor? Dizinin oyuncularından birkaçı, başka televizyonların çalışanları, seslendirmeciler, tiyatrocular... “Neden” diyorum, “Osman Sınav sıkıldı” diyorlar. Dilerim dedikodudur, çünkü Acı Hayat biterse fanatik hayranları çılgına döner, pazartesi geceleri boşalır... Bir not; Şirket yetkililerinden biri gerçeği açıklarsa hayranlara doğru cevabı veririm.

26 Mart 2007 Pazartesi

Acı Hayat 47. Bölüm İzle Full

1-

2-

3-

4-

5-

6-

7-

24 Mart 2007 Cumartesi

47.Bölüm: Mehmet, uyuşturucu sevkiyatının peşinde...

47.Bölüm: Mehmet, uyuşturucu sevkiyatının peşinde...

47.Bölüm Özeti
Ender’le tüm bağlarını koparan Nermin bir daha ona dönmemeye kararlıdır. Fakat tüm yaşananlara rağmen yüreğindeki acı Mehmet onu affedene kadar dinmeyecektir. Nermin’in mahalleye geri gelmesiyle kafası karışan Mehmet’i oldukça zor günler beklemektedir. Nermin’in boşanma kararıyla yıkılan Ender bu durumu kolay kabul etmeyecektir. Mehmet’le ilgili gerçekleri öğrenen Filiz ona bir özür borcu olduğunu düşünerek mahalleye gider. Bu sırada Mehmet, Ender’in uyuşturucu sevkiyatını baltalamak ve gerçekleri su yüzüne çıkarmak için harekete geçer.

Fragmanı

19 Mart 2007 Pazartesi

46. Bölüm Full İzle

1-

2-

3-

4-

5-

6-

7-

8-

16 Mart 2007 Cuma

46.Bölüm: Nermin gerçekleri öğrenir...

46.Bölüm: Nermin gerçekleri öğrenir...

46.Bölüm Özeti
Nermin’in, Ender’le birlikte olduğu o lanetli gece hap aldığını, bilincinin yerinde olmadığını öğrenen Mehmet hala duyduklarının şokundadır. Yüreğindeki derin acı aşkını gölgeleyememekte; her şeyin tek sorumlusu olarak gördüğü Ender’e olan öfkesi artık sınır tanımamaktadır. Ender, kutlama için gittikleri gece kulübünün yeni patronunun Mehmet olduğunu olaylı bir şekilde öğrenir. Çıkan tartışmada Ender’in Nermin’den gizlediği gerçekler de su yüzüne çıkar. CD olayının ve Mehmet’in ailesinin evden atılmasının tek sorumlusunun Ender olduğunu öğrenen Nermin’in gözünde Ender artık bitmiştir.

13 Mart 2007 Salı

Acı Hayat 45. Bölüm Full

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

10 Mart 2007 Cumartesi

45.Bölüm: Kosovalı, uyuşturucuya savaş açar!

45.Bölüm: Kosovalı, uyuşturucuya savaş açar!

45.Bölüm ÖzetiEnder, Nermin ve Filiz; Mehmet’e ait olduğunu bilmedikleri gece kulübüne giderler... Ender, Nermin ve Filiz’i kutlama için gece kulübüne götürür. Kulübün sahibinin, Mehmet olduğunu bilmemektedirler. Kader iki aşığı, her şeyin başladığı yerde, artık açığa çıkan sırlarla birlikte tekrar karşılaştıracaktır. Babasının işlerini devralan Ender’in, ailesinin tüm zenginliğinin kirli para üzerine kurulduğu gerçeğine alışması kolay olmaz. Bir karar vermek zorundadır: ya batacaklardır ya da düzen alışıldığı şekilde devam edecektir. Kosovalı, kulüp içerisinde hap satışı yapıldığını öğrenince işin peşine düşmekte gecikmez. Zehir tacirlerine karşı başlattığı savaş giderek büyüyecek ve onu tekrar ezeli düşmanı Ender Kervancıoğlu ile karşı karşıya getirecektir.

5 Mart 2007 Pazartesi

44. Bölüm Full

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

Acı Hayat 44 Bölüm Fragmanı

Kosovalı gece kulübünün yeni patronudur artık. Terzi'ye yaptığı hainliğin bedelini ağır ödetir. Ender, Nermin'le tanışma yıldönümleri için bir kutlama yapma hazırlığındayken bir yandan da holding yönetiminde ilk sınavını vermek üzeredir. Babasının kirli işleriyle tanışmaya başlayan Ender'in bu sorunu çözmek için Bekir'e ihtiyacı vardır. Nermin Mehmet'ten CD olayının arkasındaki gerçeği öğrenir ve daha fazla üzülmemesi için Filiz'le paylaşmak ister. Yaşananlardan dolayı çok kırgın olan Filiz, Nermin'i dinlemek istemez. Mehmet'in konuşma çabaları da sonuçsuz kalır. Müge'nin söylediklerinin etkisinde kalan Hasan, Nermin'in Ender'le birlikte olduğu gece hap aldığını ve hapı da Ender'in verdiğini Şükrü'ye anlatır. Şükrü, gerçeği bir de Nermin'den dinlemek isteyecektir. Gece kulübünde bazı sorunlarla karşılaşan Mehmet eve döndüğünde kapıda bir mektup bulur.